Beloftevol openingsweekend van Foodhall Breda

Een dag voordat Foodhall Breda haar deuren opende voor het publiek, mochten de genodigden en de pers een kijkje nemen. Maar ook vooral proeven wat de nieuwe place-to-be te bieden heeft. Van dimsum tot poffertjes en van seafood tot brownies.

De ondernemers hadden hun handen vol om alle liefhebbers te voorzien. Maar om hun ook een kans te geven om het glas te heffen met de bezoekers, hoefden zij gelukkig niet heel de avond aan de bak.

Burgemeester Depla opende donderdag officieel de Foodhall door het eerste Casino Blond bier te tappen. Casino Blond wordt speciaal gebrouwen voor de Bredase Foodhall. Het is geweldig om te zien dat de voormalige Casino bioscoop weer haar deuren heeft geopend. Nadat het in 2008 dichtging zijn diverse plannen de revue gepasseerd om nieuw leven in te blazen. Helaas -of gelukkig- hebben deze plannen het nooit gehaald. Tot twee jaar geleden het gebouw in handen viel van de huidige investeerders. En zie hier het resultaat na twee jaar hard werken.

Ook had Peter Santegoets, leidinggevende van de Foodhall zelf, nog even tijd voor een kort gesprekje. Uiteraard was hij heel blij met alle aandacht en de positieve geluiden. En het unieke concept is zeker een mooie aanvulling voor Breda.

Door een paar ondernemers werden we gewezen op de vacatures die er zijn!

Foodhall Breda

Adres  : Reigerstraat 24 – Breda
www.foodhallbreda.nl | Facebook

De Foodhall opent elke dag om 12:00. De keukens sluiten om 21:00, op donderdag, vrijdag en zaterdag sluiten zij een half uur later. De bar blijft iets langer open voor een gezellige naborrel.

Dossier: Fotoreportages
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen