Pre Intro Borrel bij Cue Breda

Foto: Pre Intro Borrel Breda

Zondag 25 augustus begint voor de 26e keer het collegejaar met het studenten feest “de Pre Intro Borrel”.

Een feest voor heel studerend Breda, maar waar vindt deze borrel zijn oorsprong? De Pré Intro Borrel is sinds 1993 een begrip in de Bredaasche studenten wereld, waar aan de vooravond van de introducties van Avans & NHTV al 26 jaar de Kick-Off van jouw collegejaar wordt georganiseerd door Herendispuut Dutch Intelligence.

Kijkje in de keuken van het studenten leven

Het feest kan gezien worden als het eerste “kijkje in de keuken” in het Bredaasche studenten leven, wat voor velen een compleet nieuwe ervaring is na hun jaren als middelbare scholier. Het feest biedt de kans voor huidige en nieuwe studenten om te mengen en socializen. Verschillende DJ’s zullen over de avond verspreid plaatsnemen achter de draaitafels en om de borrel tot een succes te brengen wordt er verder samen gewerkt met onder andere de introductie teams van diverse opleidingen en verschillende sponsoren.

Geschiedenis van de borrel

Sinds 1993 zijn de eerste stappen gezet tot de creatie en organisatie van de Pré Intro Borrel. Zij vonden dat de intro periode alles had behalve een goede start en om de toon te zetten werd deze borrel bedacht. Het feest begon vrij klein, maar is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de grotere feesten georganiseerd door en voor studerend Breda. Dit jaar wordt het collegejaar afgetrapt in CUE Breda, midden in de binnenstad. De perfecte locatie om nieuwe studenten te leren kennen er een onvergetelijke avond van te maken.

  • Voor meer informatie en kaartjes kan je naar www.preintroborrel.nl en www.facebook.com/pg/preintroborrel.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden