IN THE SPOTLIGHTS! “BLEUE BAR BISTRO”

We stellen diverse Bredase restaurants in de gelegenheid om hun nieuwe service/initiatief, afhaalmenu etc. (vanwege met de maatregelen omtrent het Corona-virus), te presenteren, cq onder de aandacht te brengen, een persoonlijke noot te plaatsen etc…

Dit doen we omdat we de indrukwekkende initiatieven van deze mensen voor wie we de afgelopen jaren een foodblog hebben mogen schrijven, te ondersteunen, en om ze een hart onder de riem te steken. En u te motiveren om ze te steunen.

Vandaag daarom in de spotlights!

BLEUE BAR BISTRO

Update Bleue Bar Bistro

Turbulente tijden, dat mogen we wel zeggen toch.
Voor iedereen, van ondernemer tot kwetsbare ouderen.
Het ging snel deze week, iedere dag stonden we er anders in.
Steeds meer werd het realiteit.
Het voelde dubbel om afgelopen weekend nog open te zijn, moesten we niet vrijwillig dicht gaan? Uit voorzorg, uit veiligheid voor onze gasten, voor ons personeel.
De beslissing werd gemaakt, het RIVM was leidend voor ons.

En nu moeten we vooruit. Met z’n allen.
Om te strijden tegen het virus, laten we dat voorop stellen.
Maar ook te strijden om te kunnen blijven bestaan.
En daar hebben we jullie bij nodig. Net als dat jullie ons hopelijk straks weer nodig hebben om jullie een onbezorgde middag of avond uit te geven. Zodat onze mannen weer hun creativiteit kwijt kunnen in de gerechten en onze garçons en serveersters u weer met een gerust gevoel mogen verwelkomen.

Er zijn een aantal kleine dingen, waar we elkaar mee kunnen helpen.
U kunt via onze website een cadeaubon bestellen voor als wij straks onze deuren weer mogen openen, om u met onze vertrouwde gezelligheid te ontvangen.
Dat wij hier geholpen mee zouden zijn kunt u zich voorstellen.
Maar ook wij kunnen u helpen. Zodat u thuis kunt blijven.
Wij zijn de opties aan het overwegen om te komen bezorgen. Hier gaat uiteraard even wat voorbereiding aan vooraf, want het moet uiteraard wel goed zijn. En als we dat niet kunnen realiseren, staan we daar ook niet volledig achter.
Dus…blijf ons volgen, via de socials Instagram & Facebook,
mail ons, bel ons.

En daarnaast.. zorg goed voor elkaar en veel gezondheid gewenst.

Liefs, Robert, Fleur en het hele team van Bleue.

We eindigden 16 november onze foodblog over Bleue Bar Bistro met:

Er is inmiddels een einde gekomen aan deze extreem geslaagde Franse droomavond. Met lichte tegenzin trekken we onze jas aan om vervolgens door het luchtgordijn de werkelijkheid tegemoet te treden. Het is ondertussen gestopt met waaien en regenen. We lopen achteruit weg van Bleue Bar Bistro, we kijken daarna zelfs nog een keer liefdevol om.

Wat is dit een absolute aanrader! Verras je lief, beste vriend of vriendin, vader of moeder. Verras je zakenpartner, verras je personeel. O ja en als jij met je kindjes komt eten, of gewoon wanneer je dat zelf lekker vindt, er wordt zeker ook gewoon een croque geserveerd, of frietjes. Uiteraard dan wel vers geschild, gesneden en gefrituurd.

“Dit is goed….zo moet het zijn…”

HIER de link naar de volledige foodblog

 

HELP ZE DEZE TIJD DOOR !!!

Je vindt Bleue Bar Bistro aan de;

Grote Markt 5 te Breda

www.bleuebarbistro.nl

 

 

 

Cookieinstellingen