Koop lokaal en steun de Bredase bierbrouwers

Foto:

De Horeca heeft het zwaar, en gelukkig wordt hier ruimschoots vanuit veel kanten aandacht aan gegeven. Wat minder bekend is, is dat de lokale brouwerijen het wellicht nog wel zwaarder hebben momenteel.

Geen omzet
Zij zitten niet alleen zonder omzet, maar ook met een flinke voorraad aan mooie bieren, gebrouwen voor het festival seizoen en “terrasjes-seizoen” van de horeca. De lokale bierbouwer krijgt geen steun van de overheid, en ziet dat veel horeca-partners de (al geleverde bieren) helaas nog niet kunnen betalen.
Pick-up Events
Om toch nog wat omzet te genereren hebben de Bredase bierbrouwerijen Big Belly Brewery, Brack Beer, Frontaal en Bliksem ‘pick-up’ events gepland waar de bieren in aantrekkelijke boxen voor een mooie prijs worden aangeboden. Zo kun je morgen vanaf 16u terecht aan de Kalshoven (achter de Hornbach) voor een mooie actie van Big Belly. Ook Brack heeft morgen een pick-up event gepland. Vanaf 14u is het terrein aan de Speelhuislaan geopend voor auto’s en zijn naast Brack ook Smokehouse Breda, Brouwerij Frontaal en JuulsWijn aanwezig om hun waar aan te prijzen.

Koop lokaal en steun de Bredase ondernemers: Breda Nieuws geeft lokale ondernemers een duwtje in de rug (3) 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden