Foodhall Breda opent weer haar deuren

Foto: Foodhall Breda

Lampionnen, meer groen, nieuwe buitenterrassen, picknicktafels en nieuwe gekleurde muren. De afgelopen periode heeft de Foodhall een metamorfose ondergaan.

De evenementen, livemuziek en live sports werden enthousiast ontvangen. Zaken die momenteel in deze opstartfase nog niet mogelijk zijn in verband met de maatregelen omtrent het Coronavirus.

Met het oog op de zomer is er gekozen voor een nieuwe zomerse uitstraling. Zo kunnen veel gasten toch nog even naar het buitenland op vakantie. Naar Italië bijvoorbeeld. The Fat Italian opende een week voor de sluiting. Daarnaast zijn de Aziatische concepten gebleven en wordt de Braziliaanse keuken omarmd. Aan kinderen is ook gedacht. Er is een speelhoekje en er is een pannenkoeken-concept gelanceerd.

In de maand juni heeft de hal zo’n 60 plekken. Voor de 30 plekken binnen kan men reserveren via www.foodhallbreda.nl of aan de deur. Voor de 30 terrasplekken hoeft niet gereserveerd te worden. De bovenverdieping blijft tot 1 juli nog gesloten. Deze ondergaat momenteel ook nog een metamorfose.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden