Let’s GLOW Crazy @ Jamin Breda

Foto:

Shopping in the…. DARK. Winkelen in het donker tussen spoken en bloeddorstige monsters!
Snoepwinkel in centrum van Breda wordt GLOW IN THE DARK spookhuis voor 1 avond.

Aankomende weekend is het weer tijd voor Halloween. Dat betekent weer flink griezelen én natuurlijk langs de deuren (Trick or Treat) voor snoep, heel veel snoep.
Omdat Halloween en snoep onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, wordt een Jamin winkel helemaal omgebouwd tot GLOW IN THE DARK spookhuis. Onder de noemer; Let’s glow crazy!

“Het idee kwam voort uit de hoge energieprijzen. Verlichting is vandaag de dag niet meer te betalen. Dus laten we die maar uit” grapt Rob Hendriks, marketingmanager van Jamin.
“Nee, we gaan iets doen wat nog nooit gedaan is; we doen voor 1 keer alle onze verlichting uit in een van onze snoepwinkels. Ramen worden afgeplakt, dus het wordt echt pikkedonker. De hele winkel wordt nu in Halloween stijl versierd met Blacklight, Neon en Glow in the Dark elementen.

We voegen zelfs professionele scare actors toe die de klanten de stuipen op het lijf zullen jagen. Én er zijn wat nog wat verrassingen die we graag nog even willen bewaren voor de avond zelf… Kortom, een exclusieve beleving die je als Halloween fan niet wilt missen”.

Het event vindt plaats op Donderdagavond 27 oktober van 18.00 uur-21.00 uur. Tot dan… als je durft!
Locatie: Jamin Breda Centrum, lange Brugstraat (volg de vuurspuwers…)

 

Cookieinstellingen