Nieuwe menukaart: verser en meer

Foto: Asja Vossen

Vorige week liet Café de Bruine Pij op Facebook weten dat ze de lunchkaart onder de loep hadden genomen. Het resultaat? Een groter aanbod met verse producten. Wij namen de proef op de som en gingen langs om onze smaakpapillen te verwennen.

Gevarieerd is de kaart in ieder geval wel. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen ‘lekkernijen’, ‘fingerfood’, ‘kidslunch’ of ‘borrel voor de kids’, ‘soepen’ en ‘salades’. Een alerte Facebook-gebruiker had het al opgemerkt: ook de ‘burger’ is terug van weggeweest. Maar daar gingen we niet voor.

soep

Collega Daniel liet het bij soep en koos voor de gezoete Pomodorisoep, bereid van verse tomaten en pesto. Ik had iets grotere honger en wilde de Club Meat wel eens proberen; een driedubbele boterham met huisgemarineerde carpacio met pesto, parmezaanse kaas, pijnboombitten, rucola, komkommer en sla. Ik had één probleem: hoe kon ik dit nou netjes eten, zonder al te veel te knoeien? Gewoon ‘ordinair’ met mijn handen dan maar, want met mes en vork bleek vrij lastig.

2015-04-03 12.13.44Of het lekker was? Heerlijk. “Zo kan ik ‘m zelf niet maken”, aldus Daniel over de soep. Ook de ‘Club Meat’ was lekker en precies genoeg. Hebben we dan niets aan te merken? Eigenlijk niet. Hoewel, misschien een minpuntje. We misten het ‘V-tje’ bij de gerechten die echt vegetarisch zijn. Voor de rest hebben wij maar een advies: ga snel een keer langs en oordeel zelf.

Op de Facebook-pagina van Café de Bruine Pij krijg je alvast een indruk van het nieuwe menu.

Smakelijk!

 

 

Reacties

Cookieinstellingen