Sunshine & Spices maakt van lunchen een wereldreis

Foto: Sunshine & Spices

Hoewel tegenwoordig lunchen meer op dineren lijkt, is het aanbod nog altijd te beperkt. Zo klinkt de mening van Lana Sviridova en haar man. Daar wil ze graag verandering in brengen. En dit doet ze door iedereen welkom te heten in haar lunchroom, Sunshine & Spices.

Bij Sunshine & Spices vind je een verrassende diversiteit aan bijzondere gerechten. Inspiratie heeft Lana opgedaan in haar vele reizen naar diverse landen. Dit laat haar beseffen dan het lunchen ook anders kan: kleurrijk, vrolijk en rijk aan smaak. ‘Met Sunshine & Spices wil ik de wereldse ambiance naar Breda halen. Breda is een geweldige stad, maar qua lunch-horeca is het allemaal niet zo spannend.’

WOW-factor

Het zou Lana geweldig lijken om een echte WOW-factor creëren wanneer je Zuid-Amerikaanse mate op traditionele wijze in een kalebas krijgt. En zittend tussen de Japanse Hannya maskers en Afrikaanse houtsnijwerken Noorse kaas kan proeven. ‘Wij gaan de wereld verenigen en van iedere lunch een mini-vakantie maken!’, aldus Lana.

Ieder wat wils

Sunshine & Spices zal zich in het centrum van Breda gaan vestigen. Hier kan men kennis maken met diverse smaken en eetgewoontes uit de hele wereld. Voor de één een culinaire ontdekkingsreis, voor een ander een smaakvolle herinnering. Ook de vegetariërs en veganisten kunnen meereizen. Tijdens hun reizen hebben Lana en haar man tal van heerlijke gerechten ontdekt zonder dierlijke producten.

Crowdfunding

Door middel van een crowdfunding kunnen zowel particuliere als zakelijke investeerders hun steentje bijdragen aan de opening van Sunshine & Spices. Zodat zij een geweldige lunchplek met voldoende keus voor iedereen kunnen realiseren. Ook gaan wij samen met Sunshine & Spices een mooie wereldse stiching steunen. Voor meer informatie over Sunhshine & Spices en de crowdfundcampagne, ga naar de website van CrowdAboutNow.

Sunshine & Spices Breda

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden