Crowdfundingcampagne Brouwerij Frontaal in volle gang

Foto: Brouwerij Frontaal

Begin augustus is Brouwerij Frontaal begonnen met een crowdfundingcampagne. Het doel hiervan is om zoveel mogelijk geld op te halen, zodat de productie verder opgeschroefd kan worden. De vraag is namelijk vele malen groter dan dat er nu geproduceerd kan worden door de microbrouwerij. De campagne is inmiddels in volle gang en de teller loopt aardig op. Hoe staat het ervoor?

Terwijl de teller blijft oplopen, zijn de nieuwe en grotere vergistingtanks al geleverd. Deze nieuwe tanks realiseren een opschaling van de vergistingscapaciteit met 300%. Hiermee is de microbrouwerij al een heel eind op weg, maar Brouwerij Frontaal is nog altijd op zoek naar investeerders. Wil je ook mee b(r)ouwen aan het succes? Ga dan voor meer informatie over de crowdfundingcampagne naar de website van Crowdaboutnow.

Brouwerij Frontaal bezoeken

Ben je benieuwd geworden naar de (speciaal)bieren van Brouwerij Frontaal? Dan kun je iedere donderdag de brouwerij bezoeken van 17:00 t/m 22:00 uur. Uiteraard kunnen er dan verschillende bieren worden geproefd. Je vindt de brouwerij op de Veilingkade 9a te Breda. In het weekend van 31 oktober en 1 november is Brouwerij Frontaal ook aanwezig op het evenement ‘Fijnproevers & Smaakbarbaren’ in Electron te Breda.

Lees meer

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden