Chocolate Company, een begrip voor liefhebbers

Foto: Kin Cheong Lau

Aan de Ginnekenstraat zit sinds maart Chocolate Company Café (CHCO café). Een leuke tent waar zoals de naam al doet vermoeden een ruime keuze aan chocolade aanwezig is. Zoals de bekende Hotchocspoon waar het allemaal mee begonnen is. Meer dan 10 jaar geleden maakte Toussaint elke dag heerlijke warme chocomelk, met elke dag een andere smaak. Daar is ook het idee ontstaan om eenpersoons-portie chocomelk te maken. En dat is het Hotchocspoon geworden. Een lekkere brok chocolade aan een lepel om het door de warme melk te roeren.De grote keuze maakt het moeilijk om te kiezen. Zo zijn er smaken met likeur en er zijn ook xs versies voor kinderen of voor kleinere porties. 

Sindsdien zijn over de hele wereld CHCO cafés geopend en kan iedereen overal genieten van lekkere chocomelk. Zo ook hier in Breda. Wij hebben gekozen voor High Choc. De High Choc is alleen in Breda, Haarlem en Maastricht verkrijgbaar. Het bestaat een kop warme chocomelk met smaak naar keuze, brownies, cheesecakes, bonbons, sandwiches met verschillende chocspreads en een chocolade fondue om aardbeien of spekjes in te dopen. Het was goed verzorgd en erg lekker. Een aanrader voor chocoladeliefhebbers of als je iets nieuws wilt proberen.

Chocolate to go

CHCO cafe biedt ook de mogelijkheid om al het lekkers mee naar huis te nemen. Zowel om zelf op te peuzelen of als cadeau te doen. Zoals bonbons of chocospread voor op brood. Ook de hotchocspoon om thuis te kunnen genieten van heerlijke chocomelk. En mocht je geen beker hebben om het in te doen, verkopen ze die ook. De medewerkers zijn kundig om je daar alles over te vertellen. Ik wil gelijk van de gelegenheid gebruik maken om de medewerkers van CHOC cafe een pluim te geven. Ondanks het gestuntel van mij bleven ze kalm en zochten naar een oplossing. Chapeau!! Voor meer informatie over CHCO kunt u hier terecht.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden