Een “WOW!” moment van Theaterdinersalon De Avenue

Een dinershow met de titel “WOW!” schept verwachtingen. Verwachtingen die misschien niet waargemaakt kunnen worden. Toch wel! 

Het entertainment zit goed in elkaar en het diner smaakte voortreffelijk. Ook vanaf een balkonplaats is de show goed te volgen.

Entertainment

De gastheer van de avond was Joe Pequerrucho, een van de beste mentalists en goochelaars van eigen bodem. Niet alleen weet hij jong en oud te verbazen met goocheltrucs, ook laat Joe zien waarom hij een van de beste van Nederland is. Het muzikale gedeelte wordt verzorgd door Jos Ansems. Jos is geen onbekende in de wereld van muziek. Hij heeft jarenlang opgetreden in de band Elvix & the Hounddogs. Jos wordt bijgestaan door de adembenemende zangeres Lily.

Diner

Bij binnenkomst worden de gasten door een medewerker meegenomen naar hun tafel. Bij reservering hadden we keuze uit zaal-of balkonplaats. Een zaalplaats is iets duurder, maar dan zit je ook dichter bij de podium. Eenmaal aan tafel gezeten kregen we de kaart. Er is keuze uit drie voor- en drie hoofdgerechten. Ik koos voor carpaccio vooraf en varkenshaas als hoofdgerecht. Een soep als starter en tiramisu maakten het 4-gangen menu compleet. Personen met een voedselallergie kunnen dit vooraf kenbaar maken, zodat hiermee rekening wordt gehouden.

Persoonlijk

Eerlijk gezegd ben ik erg te spreken over het dinershow “WOW!” Ik heb erg genoten van de optreden van Joe. Zowel als goochelaar, als mentalist, als gastheer was Joe in zijn element. Dat was ook te merken aan de reacties van het publiek. Zowel Jos als Lily brachtenn deze avond nummers van beroemde artiesten te gehore. Ik zal niet verklappen welke nummers zijn, dat moet u zelf ondervinden. Meezingen wordt niet afgeraden. Het eten was met passie bereid door het keukenbrigade. Zelden zo’n goede varkenshaas mogen proeven, ondanks kromme lepels. Ook de bediening mag ik niet vergeten. Goed om te zien dat de bediening als een geheel werkt. Vlot, vriendelijk en gedreven.

Voor reserveringen kunt u terecht bij De Avenue op werkdagen 9.00 tot 17.00 uur. Telefonisch 076-5202100 of per e-mail [email protected]Op de website vindt u meer informatie over het gehele aanbod van De Avenue.

Reacties

gallery
87196
Beleef de nieuwe dinershow "WOW" en laat je verbazen
Een dinershow met de titel “WOW!” schept verwachtingen. Verwachtingen die misschien niet waargemaakt kunnen worden.
https://breda.nieuws.nl/horeca/87196/een-wow-moment-van-theaterdinersalon-de-avenue/
2016-02-01T20:34:14+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/55/2016/01/31005504/WOW-Dinershow-gaat-beginnen.jpg
dinershow, Joe Pequerrucho, Jos Ansems, Lily, Theater de Avenue
Horeca