A Cup of Cake start franchiseformule

Foto: Stappen & Shoppen

The sweetest cakes in town, just got sweeter! Het mierzoete boetiekje van A Cup of Cake is inmiddels de lokale hotspot voor de Bredase pastry-lover. Om deze ultieme cupcake sensatie nóg dichter naar haar fans te brengen, start de zoete boetiek in 2016 een gloednieuwe franchiseformule.

Eigenaresse Sarah ziet dat, net als elke markt, ook de wereld van de pastry volop in beweging is. A Cup of Cake ontwikkelt mee met deze veranderende markt, waarbij een succesvolle webshop en boetiek, nu wordt uitgebreid met een strategische volgende stap; het beschikbaar maken van het unieke cupcake assortiment via boetieks in heel Nederland. “De vraag vanuit verschillende plekken in Nederland wordt steeds groter. Op internet kunnen we deze markt voor een groot deel bedienen, maar juist de lokale boetiek ervaring maakt een A Cup of Cake bezoek zo’n bijzonder momentje”. Sarah heeft met A Cup of Cake inmiddels een succesvol assortiment pastry producten samengesteld, met een sterke focus op cupcakes. De Cheeky Cheesecake, Carameltdown en de Classic Red Velvet zijn inmiddels bekende namen in het centrum van Breda, maar zullen binnenkort ook in andere grote steden in Nederland te vinden zijn.

A Cup of Cake is inmiddels hard op zoek naar enthousiaste partners met onstilbare honger om een eigen boetiek te starten! Klinkt dit je als muziek in de oren? Kijk dan op www.acupofcake.nl/franchise voor meer informatie.

Door: Stappen & Shoppen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen