Bij Geisha Lounge is sushi eten net even anders

Geisha Lounge voorheen Brooklyn Breda
Foto: Kin Cheong Lau

Waar voorheen Brooklyn Breda zich bevond, zit sinds kort Geisha Lounge. Na Ume en Sumo is dit het derde all you can eat sushirestaurant in Breda. Wie bij de eerste twee genoemde zaken is geweest, zal zich toch een beetje verbazen bij Geisha Lounge. Het interieur is anders dan men gewend is. Daarnaast kan je bij Geisha Lounge na het tafelen ook lekker genieten van cocktails. Hierdoor is het een avondje uit compleet.

Als je binnenstapt zie je meteen een grote lichtmuur die erg in het oog springt. Het past goed bij de moderne look van Geisha Lounge. De bar heeft zoveel flessen staan dat je even het gevoel krijgt, dat je in een bar staat in plaats van een sushi restaurant. Gelukkig staat het vriendelijke personeel je bij met raad en daad te woord.

Na enige uitleg worden de gerechten snel gebracht en ze smaken heerlijk. Naast de gebruikelijke ingrediënten zoals zalm en garnalen vind je op de menukaart ook frushi. Dat is sushi met stukjes fruit. Hoewel het een beetje gek klinkt,  is het zeker aan te raden. Bij de meeste sushi restaurants bestaat het nagerecht uit een bol ijs naar keuze. Geisha Lounge daarentegen biedt je een dessertbuffet naar keuze met oa ijs, spekkoek en andere lekkernijen.

Na het eten even lekker keuvelen en drinken, daar is niks mis mee. En dat is zeker een pluspunt bij Geisha Lounge. De naam zegt het al;  je kan ook loungen. Dat hebben we ook gedaan. Onder genot van een drankje de gezellige en geslaagde avond verlengen. Ondanks dat de cocktails best aanlokkelijk waren, hielden we het bij een biertje. Het was ook niet fair tegenover mijn tafelgenoot want zij moest nog rijden.

'

Reacties

article
90545
Nieuwste sushi restaurant een beetje vreemde eend in de bijt
Waar voorheen Brooklyn Breda zich bevond, zit sinds kort Geisha Lounge. Na Ume en Sumo
https://breda.nieuws.nl/horeca/90545/sushi-eten-bij-geisha-lounge-net-even-anders/
2016-04-12T14:40:55+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/55/2016/03/23000355/Geisha-Lounge.jpg
Brooklyn Breda, cocktail., Geisha Lounge, Lounge, sushi, sushirestaurant
Horeca