NAC sleept fortuinlijke zege binnen na heerlijke pot in Oss

Foto: VoetbalinBreda

NAC trainer Marinus Dijkhuizen gaf dezelfde elf die Fortuna aftroefden, de kans om FC Oss te vloeren. “Drie punten meenemen naar Breda door vanaf het begin pressie op FC Oss uit te oefenen”, was het motto van Dijkhuizen vooraf. Dat lukte echter bij beide partijen prima waardoor er een waar spektakelstuk ontstond met een scoreverloop als een thriller en de hoofdrol voor een Bredanaar op de loonlijst van FC Oss.

Comfortabele voorsprong NAC houdt geen stand

Al in de derde minuut leverde de geslepen Dessers een prima steekpass op Korte af, die daar wel raad mee wist en voor de 0-1 zorgde. Nadat Mathieu van FC Oss nog pech had met zijn schot op de lat kopte NAC verdediger Verschueren de veilige 0-2 (29”) voor NAC binnen. Een comfortabele voorsprong die door Bredanaar Boere aan barrels werd geschoten door goals in de 37e en 48e minuut (strafschop). Na de 3-2 van Mathieu door wederom matig verdedigen bij NAC, raakte de Bredase ploeg totaal van de kook. Dessers sleepte zijn ploeg er door en wist  de 3-3 binnen te schieten, In een laatste wanhoopspoging om de winst binnen te halen werd de bal hoog voor in de het strafschopgebied van Oss gebracht. De ongelukkige Mathieu raakte de bal verkeerd en kopte de 3-4 voor NAC achter zijn eigen doelman.

NAC haalde de gewenste drie punten binnen ondanks dat het weer niet lukte een comfortabele voorsprong tot een goed einde te brengen. De Parel van het zuiden staat nu op de tweede plaats achter Jong PSV.

Reactie NAC trainer Dijkhuizen (bron BSR TV)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen