Tommie zoekt een leuk mens om mee samen te zijn

Foto: Dierenasiel Breda
Hallo lieve mensenvrienden! Tommie hier! U ziet het goed, ik ben nog steeds op zoek naar een forever home. Een jaar is verstreken, ik ben twee keer geplaatst en ook twee keer teruggebracht. Ik zoek nu dus een mens met geduld en liefde.

Zoals u ziet ben ik knap, heel speels en aanhankelijk, een echt feest om om je heen te hebben. Maar soms werd het me allemaal wat teveel en gebruikte ik mijn nagels… Ik weet wel dat dit niet zo hoort en ik leer graag!

In mijn vorige bericht werd verteld dat ik pijnstillers kreeg om zo mijn gedrag op stand ‘poezelig’ te houden. Inmiddels zijn we opgehouden met de pijnstillers en raad eens? Nog steeds poezelig! Toch voor de zekerheid zoek ik wel een baasje met ervaring met katten, die mij de tijd wil geven. Iemand die, mocht diegene het zelf niet meer weten, open staat voor hulp van een gedragsdeskundige en mij niet zomaar terugbrengt naar de opvang. Dat is mij nu wel te vaak overkomen.

Wat ik zoek? Een huis waar ik binnen hoog en laag kan leven, ik lig namelijk graag hoog en houd dan alles goed in de gaten. Ook een tuin staat op mijn verlanglijstje. Een frisse neus en klimmen in bomen horen voor mij bij het dagelijks leven. Dus heeft u voor mij een plekje en voldoet u aan mijn eisen? Dan beloof ik dat ik me van mijn beste kant laat zien! Knuffel, Tommie”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen