Vier Hoog Breda opent haar deuren in Breepark!

Foto: Vier Hoog Breda

Met trots deelt Vier Hoog Breda mede dat vanaf zaterdag 14 oktober jl. de deuren van haar gloednieuwe leisure-locatie op de bovenste verdieping van Breepark geopend zijn. Met een gaaf uitzicht over Breda biedt Vier Hoog Breda vermaak voor jong en oud met activiteiten zoals bowlen, lasergamen en escaperooms.

Vier Hoog Breda is volledig klaar om haar gasten te ontvangen. De bowlingballen liggen glimmend op een rij, de wax zit op de hagelwitte banen, alle schoenen zijn gepoetst, de laserguns zijn geladen en de escaperoom kan op slot! Spoedig zullen ook de lasergame en de escaperooms geopend worden. Het vermaak bij Vier Hoog Breda kan beginnen!

Vier Hoog Breda is gevestigd in Breepark, een groot leisure gebied aan de rand van Breda. Kinepolis, Decathlon en McDonald’s zijn al langer operationeel. Binnenkort zullen hier ook nog diverse horecagelegenheden en congres- en vergaderzalen openen.

 

Mocht je nog geen plannen hebben voor de herfstvakantie, er valt altijd iets te vieren. Voor de eerste 100 online boekers heeft Vier Hoog Breda een actie.

Bekijk de beschikbaarheid op vierhoogbreda of neem telefonisch contact op via telefoonnummer 076 – 76 33 888 en reserveer direct!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen