Reünie Citytrainers geheel in stijl

Foto: Breda Actief

Het is een drukke periode voor de cursus Citytrainer ‘Ik train mijn stad’ van Breda Actief. Na de eindactiviteiten van de nieuwe Citytrainers en de geslaagde pilot van Citytrainer Junior, kwamen alle Bredase Citytrainers sinds 2015 voor het eerst bij elkaar. Op maandagavond 27 november hadden zij bij het buurthuis aan de Elandstraat hun ‘comeback’ geheel op toepasselijke wijze, namelijk educatief, actief en natuurlijk super gezellig!
Sinds 2015 organiseert Breda Actief de cursus Citytrainer ‘Ik train mijn stad’ en maakt het samen met andere organisaties uit de stad, zoals Jeugdwerk Surplus, PCP, AV Sprint, SJP en Breda College tot
een groot succes. Inmiddels zetten er ruim 80 Citytrainers zich in voor Breda!

Er valt altijd iets te leren

“Na vele edities was het toch wel de hoogste tijd om elkaar weer eens te ontmoeten. Het is niet alleen leuk om iedereen te zien, maar ook om te horen hoe actief iedereen is. We waren welkom bij ‘t buurthuis aan de Elandstraat, waar Norbert Kalker van Jeugdwerk Surplus, samen met de buurtkoks ons een warm welkom verschaften. Eigenlijk hadden we tijd tekort om bij te praten, want we wilden de Citytrainers ook graag een verrijking aanbieden. In de vorm van een snelle workshop ‘Eerste Hulp bij Sport Ongelukken’. Het Veiligheidscentrum Oosterhout vloog in voor een mooie kennisdeling.” vertelt Karin van Tilburg, projectleider Citytrainer van Breda Actief.

Back in black

Daarna verplaatste iedereen zich naar de gymzaal met alleen maar blacklight, fluoriserende lijnen en lichtgevende shuttles. De Citytrainers konden geen hand voor ogen zien. Iedereen kon elkaar uitdagen voor een spannend potje blackminton. “Het was super leuk, spannend, maar vooral ook lekker fanatiek en we hebben ouderwets weer veel gelachen!” Aldus een van de aanwezige Citytrainers. Een ander zei: “Ik had dit nog nooit gedaan, maar dit is echt tof!” Karin stemt hier met een grote glimlach mee in: “Het was een super toffe ontmoeting! In 2018 doen we het zeker nog een keer!”

Aanmelden

Iedereen die enthousiast wordt van en ambitie heeft om zichzelf op een sportieve, maar educatieve wijze in te zetten voor Breda kan zich opgeven voor de nieuwe editie van Citytrainer ‘Ik train mijn stad’!
Eind januari 2018 start de volgende cursus. Opgeven kan via [email protected]. Ga naar www.breda-actief.nl/citytrainer-breda-project voor meer informatie over de cursus Citytrainer ‘Ik train
mijn stad’ of neem contact op met Karin van Tilburg via [email protected] of 076 – 52 33 555.

 

Reacties

article
217172
Het is een drukke periode voor de cursus Citytrainer ‘Ik train mijn stad’ van Breda Actief.
https://breda.nieuws.nl/knipsels/217172/reunie-citytrainers-geheel-stijl/
2017-12-04T08:41:51+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/55/2017/12/04083747/Citytrainers-re%C3%BCnie-met-blackminton.jpg
breda actief, Citytrainers
Knipsels, Nieuws