Zwijmelen met Benja Bruining tijdens De Matchmaker Ladies Night van Kinepolis

Foto: Asja Vossen

Een avond heerlijk lachen; dat doe je tijdens de Kinepolis Ladies Night die helemaal in het teken staat van De Matchmaker. Op 18 april geniet je samen met je moeder, vriendinnen of zus van de voorpremière van deze Nederlandse romcom vol grappige, gekke en romantische momenten. En… de knappe Benja Bruijning, bekend van o.a. Alles is Familie, is een van de hoofdrolspelers. Als dat geen leuke avond wordt!

In De Matchmaker is Chris (Benja Bruijning) een echte levensgenieter en fotograaf. Voor zijn werk reist hij de hele wereld over, maar wanneer hij geen opdrachten meer binnenkrijgt, gaat hij terug naar zijn moeder Marja (Ariane Schluter, bekend van Lucia de B.). Eenmaal thuis komt er een nieuwe opdracht voorbij: een promotiefilm maken voor een datingsite. Als hij zijn single moeder stiekem als hoofdrolspeelster neerzet, blijkt dat ze goed in de markt ligt. Chris gaat als matchmaker aan de slag voor Marja en zo gaat zij haar eigen date-avontuur aan, met alle gevolgen van dien.

Jij bent de ster van de avond

Tijdens de Ladies Night van Kinepolis krijg je bij binnenkomst een lekker welkomstdrankje en kun je shoppen bij stands met accessoires, fashion en beauty. In de zaal worden er prijzen verloot. Daarna bekijk je de voorpremière van De Matchmaker. Na afloop van de Ladies Night krijg je ook nog een hippe goodiebag!

Reacties

article
222800
Een avond heerlijk lachen; dat doe je tijdens de Kinepolis Ladies Night die helemaal in
https://breda.nieuws.nl/knipsels/222800/zwijmelen-benja-bruining-tijdens-matchmaker-ladies-night-kinepolis/
2018-04-13T18:36:45+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/55/2016/08/08172502/hal_kinepolis.jpg
Knipsels