Supporters overtuigd van zege NAC op Willem II

Foto: Breda Nieuws

Morgen staat de belangrijkste wedstrijd van het jaar op het programma voor NAC: de derby tegen rivaal Willem II. Deze editie wordt extra spannend, omdat beide club s op 30 punten staan en nog niet helemaal veilig zijn. Ondanks het feit dat NAC tegen kleine ploegen niet goed presteert, hebben de supporters vertrouwen in de wedstrijd.

Thomas (Vak G) denkt dat NAC met 2-1 gaat winnen. “Ambrose gaat zich onsterfelijk maken door twee keer te scoren”. Matthijs (Eretribune) en Kylian(B-side) verwachten een makkelijke zege voor NAC.  De eerstgenoemde denkt dat NAC met 2-0 wint en de ander verwacht zelfs 3-0. Beide heren denken dat Sadiq gaat scoren voor NAC. Of de Nigeriaan mee doet, is nog maar de vraag. De aanvaller kampt met een lichte blessure.

Hugo (Vak G) en Berry (Eredivisie)gaan er ook vanuit dat NAC makkelijk wint, alleen zij denken wel dat Willem II nog gaat scoren.

Mooiste wedstrijd

Voor alle supporters blijft de 4-0 overwinning van NAC op Willem II in 2009 de mooiste herinnering. Barry was blij met de uitslag maar had wel gehoopt op een grotere uitslag: “De 4-0 was ook de ruststand. Jammer dat NAC na rust niet echt doorzette en er een mega uitslag van maakte”.

Ook voor Berry was de 4-0 een mooie herinnering: “3 overwinningen van ons NAC op die stillempies in 1 seizoen.  Thuis werd het 4-0, uit 1-2 en voor de beker nog een 2-3 overwinning”.

Alleen Matthijs heeft een ander hoogtepunt van NAC – Willem II: “Mijn mooiste herinnering aan de derby is absoluut de thuiswedstrijd in de nacompetitie van 2016. Toen wonnen we uiteindelijk nog na een vroege achterstand. De sfeer was ook geweldig. Helaas wisten we na de uitwedstrijd niet te promoveren. Daarvoor gaan we de kruiken zondag terugpakken!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen