Open dag Dierenopvangcentrum op zondag 3 juni

Foto: Dierenopvang Breda

Dierenopvangcentrum Breda (DOC Breda)organiseert op zondag 3 juni een Open dag op haar locatie aan de Oude baan 60. Gedurende deze dag zijn er diverse activiteiten die in het teken staan van en voor de asieldieren. 

Iedereen kan tussen 11.00 en 16.00 uur een kijkje komen nemen in het dierenopvangcentrum.  Er worden weer diverse activiteiten georganiseerd zoals een lezing en demonstratie over de clickertrainingsmethode bij honden door Dutch Cell Dogs, een presentatie over de dierenambulance, diverse activiteiten voor kinderen,waaronder een bezoek aan de dierenarts met de favoriete knuffel, verkoop van dierenspulletjes,informatie over hondentrimmen, demonstraties van interessante spellen voor huisdieren en een leuke loterij. Ook zullen er informatiekramen zijn van organisaties waar het dierenopvangcentrum nauw mee samenwerkt, zoals het Vogelrevalidatiecentrum Zundert, dierenkliniek TaxandriaDierenlot en uitvaartcentrum Majesta

Uiteraard zullen er ook verschillende asieldieren te zien zijn. Echter om stress te voorkomen bij de asieldieren kunnen we ze niet allemaal aan het publiek tonen,omdat we het welzijn van de dieren altijd voorop stellen. Aan de inwendige mens is uiteraard ook gedacht met zowel een zoete als hartige hap. Wij hopen weer veel mensen te mogen ontmoeten in ons prachtig dierenopvangcentrum.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden