Koken in de keuken van Foodguerilla

Foto:

Schuilt er in jou een nieuwe Nigella Lawson of Jamie Oliver? Dan heeft STEK de oplossing om je dromen waar te maken: de Kitchen-Take-Over. Restaurant Foodguerilla zet haar deuren open voor koks die het leuk vinden om voor grotere groepen te koken. Foodguerilla regelt het personeel voor de bar. De keuken is jouw domein, we noemen het niet voor niets de Kitchen-Take-over. Je mag helemaal los op alle eetvariaties die je in gedachten hebt. Een toffe lunch of een fantasierijk diner? Met een randprogramma op de dag zelf? Alles is bespreekbaar. Het enige dat we vragen is een passie voor koken en ervaring met het koken voor grotere groepen.

Daghap

De producten die Foodguerilla heeft staan mag je gebruiken voor je gerechten. Zit er iets niet bij wat je zoekt, dan moet je dat zelf gaan kopen. Bijna alles is mogelijk. Er zijn een paar voorwaarden. Alle dagen zijn beschikbaar, als je op vrijdag of zaterdag komt koken zijn onze gasten gewend aan een daghap voor 9,50 euro. Daar houden we op deze avonden graag aan vast. Andere dagen kun je zelf de prijs bepalen. En uitaard ben je gewend om te koken voor grotere groepen. Je betaalt een kleine vergoeding aan Foodguerilla voor het gebruik van het restaurant, verder zijn alle inkomsten uit de keuken voor jou.

Promo
De inkomsten en kosten van de bar zijn voor Foodguerilla. Foodguerilla heeft geen bediening. Je zorgt zelf voor de promotie van jouw take-over dag. Natuurlijk zal Foodguerilla iedereen ook spammen op hun eigen pagina over jouw prachtige plannen. Vind je het leuk om een randprogramma te organiseren? Helemaal prima. Dat trekt weer extra klanten en het is altijd leuk.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden