Open Dag Festival Dierenopvangcentrum Breda op zaterdag 5 oktober

Foto: Dierenopvangcentrum Breda

Dierenopvangcentrum Breda (DOC Breda) organiseert op zaterdag 5 oktober van 11.00-16.00 u het jaarlijkse Open Dag Festival op haar locatie aan de Oude Baan 60. Een educatief en gezellig feest voor dierenliefhebbers van jong tot oud. En alles staat uiteraard in het teken van het welzijn van onze asieldieren.

Rondleidingen en demonstraties

Er is van alles te zien en te doen: rondleidingen (wel even aanmelden via onze website), een demonstratie met de clickertrainingsmethode voor honden door Dutch Cell Dogs en je kunt een Dierenambulance van binnen bekijken. Natuurlijk ga je ook op bezoek bij een aantal van onze asielkatten. Daarnaast vind je enkele van onze partners op het festival: K’nijn en Co en Vogelrevalidatiecentrum Zundert. Op de festivalmarkt staan diverse kraampjes met interessante informatie. Denk aan osteopathie bij dieren, het trimmen van je viervoeter en leuke verrijkingsmaterialen waar je furry friend helemaal blij van wordt.

Leuke activiteiten voor jong en oud

Kinderen kunnen naar hartenlust spelen en knutselen. Heeft jouw knuffelbeer last van een griepje? Ga dan snel met je knuffel naar de dierenarts tijdens het Open Dag Festival! Ook kun je stenen stippen, glittertattoos van je lievelingsdier laten maken en nog veel meer. En voor iedereen leuk: bingo en enveloppenloterij. Je hoeft geen honger te lijden want er zijn allemaal lekkere snacks, suikerspinnen en drankjes te koop!

Mis het niet. We zien jullie graag op 5 oktober! Kijk voor meer informatie op onze website: https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-breda

Toegang is gratis.
Dierenopvangcentrum Breda

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden