Oproep: KerstCreatieRoute zoekt creatieve deelnemers in Princenhage

Foto: Xander van Mechelen

Ook dit jaar is de KerstCreatieRoute weer op zoek naar creatieve inwoners in Princenhage die in december hun tuin of raam willen decoreren met een grappige, leuke of ludieke kerstcreatie.

De aangemelde creaties worden beoordeeld door een vakjury. De meest originele creaties maken kans op mooie prijzen!

KerstCreatieRoute in Princenhage

De KerstCreatieRoute wordt sinds 2013 georganiseerd door de Werkgroep KerstCreatieRoute van Stichting Kerststal Princenhage. Het is uitgegroeid tot een ware  traditie in Princenhage. Deze jaarlijkse interactieve wandel- en puzzeltocht loopt langs uiteenlopende kerstcreaties voorzien van een boompje met een nummer en letter. De boompjes geven een aanwijzing om de slagzin van de puzzeltocht op te lossen. Een sfeervol en gezellig uitje tijdens de kerstperiode! De KerstCreatieRoute kan dit jaar worden gelopen van 13 december tot en met 1 januari 2020.

Aanmelden KerstCreatieRoute 2020

De organisatie roept creatieve inwoners van Princenhage op om de kerstsfeer in Princenhage te verhogen door een kerstcreatie te maken en deze veilig en goed zichtbaar voor wandelaars te plaatsen. De aard van de creatie is geheel vrij. Het kan een schilderij zijn dat achter het raam is geplaatst, een creatie van haakwerkjes of een interactieve houten figuur in de voortuin van een woning.

Wie zich vóór zaterdag 5 december aanmeldt bij de organisatie, wordt opgenomen in de puzzeltocht van de KerstCreatieRoute.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden