Weekagenda van de Mezz vanaf 23 maart

DO 26-03 Danny Vera + Myllie Tunes
Beïnvloed door de Americana sound van de jaren ‘50 en ‘60 bracht Danny Vera in 2009 zijn album Pink Flamingo uit. Hij werd snel ontdekt door Johan Derksen die hem tot de huisband van Voetbal International bombardeerde.

Na een uitgebreide tour en een zeer drukke zomer met dagelijkse live-uitzendingen op RTL start Danny in 2015 met zijn nieuwe clubtour The New Black & White.
Jupiler zaal open 19.30 uur / aanvang 20.00 uur / toegang €16

DO 26-03 Klub Bulk: De La Chef + Eli Dorsman

Klub Bulk krijgt bezoek via het Rotterdamse Prins Bookings, namelijk van Eli Dorsman en De La Chef. Deze visit this site twee heren zijn, net als het kantoor, hard aan de weg aan het timmeren en absoluut niet bang om zich voor te stellen aan een publiek buiten Rotterdam. Met hun stijlen die variërend zijn tussen (deep)house, old school, disco en funk, gaan Eli en Vincent voor een fijne Klub Bulk zorgen!
Kleine zaal / aanvang 23.00 uur / toegang gratis

VR 27-03 Damian Wilson (UK)

De sympathieke singer-songwriter Damian Wilson weet als geen ander hoe hij zijn veelzijdige, warme stem kan gebruiken voor mooie liedjes. Bekend als frontman van Maiden UniteD en als zanger van progressieve rock- en metalbands als Threshold en Headspace laat hij regelmatig horen uit het juiste hout gesneden te zijn. Solo laat de charmante man met de prachtige stem het gitaargeweld veelal achterwege en maakt hij plaats voor intieme, folky songs als Part of Me en Homegrown.
Kleine zaal open 20.00 uur / aanvang 21.00 uur / toegang €7

ZA 28-03 Berlin Nights: Roman Lindau (DE) + Bleak (SE) + Rotek + T.I.M.

Berlin Nights staat voor kwaliteitstechno en is weer terug met een nieuwe editie met 2 bangers van artiesten: Roman Lindau (Fachwerk / Ostgut Ton / Berlin) en Bleak (Delsin / Deeply Rooted House/ Stockholm) staan dit keer op het programma. Ook residents Rotek en T.I.M. zijn er uiteraard weer bij.
Jupiler zaal / aanvang 22.00 uur / voorverkoop €12,50 / deurverkoop €15 / minimum leeftijd voor toegang is 18 jaar

ZO 29-03 Workers In Songs (DK)

Het Deense Workers in Songs uit Roskilde definieert zich naar eigen zeggen als een hardwerkende band die zich voor 120 procent inzet om liefhebbers van alternatieve country- en folkmuziek de avond van hun leven te bezorgen. Bijna surrealistisch lijkt het hoe een stel jonge Deense muzikanten door een combinatie van meeslepende vocals, intense banjo’s, donker gitaarwerk en dravende bas en drums zo nadrukkelijk Amerikaans klinkt.
Kleine zaal open 16.00 uur / aanvang 16.30 uur / toegang gratis

ZO 29-03 Laibach (SI)

Het Sloveense avant-garde collectief Laibach moet je als metal-, elektro- of industrailliefhebber tenminste één keer in je leven live hebben gezien. De band maakt onnavolgbare stampende muziek waar de heren van Rammstein overduidelijk goed naar hebben geluisterd. Het geluidenpallet is grauw en industrieel met ultravette synths. Het repertoire van de groep is nogal uiteenlopend: van onherkenbare Beatles- en Queen-covers tot zwaar verbasterde volksliederen, musicalbewerkingen én een hoop eigen materiaal.
Jupiler zaal open 19.30 uur / aanvang 20.30 uur / toegang €20

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden