Weekagenda van de Mezz vanaf 16 maart

DO 19-03 Thrashbangers: Sister (SE) + The Devil’s 3rd
Thrashbangers Night staat garant voor een lange avond vol metal!

De Zweedse punk/metalband Sister maakt rauwe en energieke heavy metal die lovende kritieken van over de hele wereld heeft ontvangen met hun twee albums. The Devil’s 3rd is een Tilburgse old school thrash metal band met een verfrissende twist van 80’s heavy metal en agressie.
Kleine zaal open 20.00 uur / aanvang 20.30 uur / toegang €7

DO 19-03 Joost mag het weten! – Rubik’s Cube

David Douglas + CUT_+ Hassle & Tallen + Funk As Usual
AKV/St. Joost’s beruchte schoolfeest! CUT_ (spreekt uit CUT underscore) is een elektronisch muziekduo en slaat een brug tussen de triphopsound van Massive Attack en de huidige bassscene geleidt door figuren als James Blake en Burial. De Utrechtste producer David Douglas maakt een sterk uitgebalanceerde mix van elektronica, house, ambient en pop.
Jupiler Zaal open 23.00 uur / aanvang 23.00 uur / toegang €7,50

VR 20-03 Raggende Manne + support

Na een spontane jamsessie eind jaren ’80 ontstond daar spontaan de hectische jazzpunk van de Raggende Manne. Na een periode van stilte bleken de Manne nog steeds hevig vuur aan te wakkeren met songs als Poep In Je Hoofd. In 2014 doen ze een nieuwe poging met de EP Het Is Niet Wat Je Denkt, Het Is Veel Erger en een afscheidstour.
Jupiler zaal open 20.00 uur / aanvang 20.30 uur / toegang €17,50

ZO 22-03 Hartog

Wanneer singer-songwriter Hartog optreedt zul je niets anders dan kippenvel ervaren. Soms is het zoet, soms is het dromerig, plots is het scherp en plots is het rauw. Beinvloed door indieartiesten als Damien Rice en Thom York, zet hij met zijn intense stemgeluid en ritmische gitaarwerk een indrukwekkende performance neer. Zijn nieuwe album, Making Waves, verschijnt in maart 2015.
Kleine zaal open 16.00 uur / aanvang 16.30 uur / toegang gratis

ZO 22-03 Dayna Kurtz (US) (semi-seated)

De Amerikaanse Dayna Kurtz is een singer-songwriter die haar liedjes met pure emotie zingt. Haar muziek is moeilijk in een hokje te stoppen; Kurtz is een veelzijdige artiest op alle vlakken. Dayna Kurtz wordt vaak vergeleken met Nina Simone, Marianne Faithfull en Jeff Buckley.
Jupiler zaal open 19.30 uur / aanvang 20.30 uur / toegang €17,50

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden