PPP: Bijeenkomst

Praktische Politieke Philosofie (PPP)        
Datum: Donderdag 11 juni 2015 Tijd: 20.00 uur – 22.00 uur Ontvangst vanaf 19.30 uur Locatie: Huize Groenberg. Molenstraat 27 in Oirschot Genodigden:   Vriendelijk verzoek CDA-ers en belangstellenden Geadresseerd: Brabantse CDA Afdelingen en Relaties PPP Gelieve dit door te zenden aan mensen in uw eigen omgeving die zich mogelijk door het onderwerp aangesproken voelen of meer in het algemeen, mensen die maatschappelijke belangstelling hebben Inleider: Prof. Dr. Maaike de Haardt
Thema: Religiositeit in het alledaagse
Geachte CDA’ers, geachte belangstellenden,
Op donderdag 11 juni organiseert de CDA groep Praktische Politieke Philosofie van het CDA Brabant een dialoogconferentie over religiositeit in het dagelijks leven. U bent hier van harte welkom.
Het thema zal ingeleid worden door Prof. Maaike de Haardt. Zij is hoogleraar Religie en gender aan de Radboud Universiteit Nijmegen en universitair hoofddocent religie en cultuur aan de Universiteit van Tilburg.
In haar lezing zal Maaike de Haardt ingaan op betekenis en belang van spiritualiteit, religiositeit en theologie die zich in en door het leven van alledag manifesteert. Hoe valt die te ontdekken en hoe valt ze te karakteriseren? Welke kritische functie heeft een dergelijke benadering ten aanzien van visies op religie en religieuze en spirituele kennis?
Aansluitend wordt u uitgenodigd om deel te nemen aan de discussie.
Vriendelijke groet,
Mia Sol, vz PPP06 26565443

Graag horen we voor 7 juni of u wel of niet aanwezig bent op 11 juni:                                [email protected]

Bron: CDA Breda | Altijd op de hoogte van het nieuws in Breda? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden