Fietsbegeleiders gezocht voor Wings for Live World Run

Zondag 3 mei as vindt in Breda de “Wings for Live World Run” plaats. Een loop evenement wat in 33 plaatsen in de wereld plaats vindt en in al die plaatsen op het zelfde tijdstip start. De Wings for Live World Run is opgericht voor een goed doel, namelijk onderzoek naar dwarslaesie. Van het gehele inschrijfgeld (wereldwijd) gaat 100% naar ruggenmergonderzoek!

In Breda gaan, is de verwachting, ongeveer 3500 lopers van start om zo ver mogelijk te komen via een vastgestelde route. De bedoeling is dat een half uur na de start van de lopers een auto, de catch car, zal gaan rijden met een bepaalde snelheid. Wie door deze auto wordt ingehaald is klaar met lopen. De laatst ingehaalde loper is de winnaar. De auto fungeert dus als een  rijdende finish.
Een uniek evenement in Breda dus, voor een indruk kijk even op: http://www.wingsforlifeworldrun.com/nl/nl/breda/

Voor deze tocht zijn wij nog opzoek naar fietsers die de lopers zouden willen begeleiden, voor iedere fietser is een vergoeding van € 15,00 beschikbaar.
Mocht u interesse hebben kunt u zich opgeven via: [email protected] 

Deze dag zal beginnen rond 11:00 uur met een briefing, de start zal om precies 13:00 uur plaatsvinden op het terrein van de KMA.
Deze starttijd is wereldwijd op hetzelfde moment.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden