Introductielidmaatschap volwassenen bij TVHB

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

In het kader van ledenwerving, het vieren van het 35-jarig bestaan van TVHB en in aansluiting op de sportintroductiecursussen in april, heeft TVHB een speciale actie:

Nieuwe seniorleden (18+) die zich in april, mei of juni aanmelden, kunnen voor een bedrag van € 75 tot 1 oktober 2015 lid worden van TVHB.

Daarnaast is het hierbij ook mogelijk om een speciale trainingscursus van 6 weken te volgen (voor € 65). Deze cursus wordt aangeboden op donderdagavond om ongeveer 20.00u en zal op 21 mei beginnen.

Als je na deze periode lid wil blijven, kan dat via het winterlidmaatschap (welke loopt van 1 oktober 2015 tot 1 april 2016). Daarna geldt het gewone lidmaatschap.

Aanmelden als lid kan via het speciale aanmeldingsformulier onderaan dit nieuwsbericht. Aanmelding voor de trainingscursus van 6 weken kan via https://www.mijntennisles.nl/groups/7/clubs/9 (kies hier vervolgens  bij ‘samenstelling’ voor “Introductiecursus 18+ 6 lessen voor € 65”).

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden