Wings for Life World Run 2015 start 3 mei in Breda

Op 3 mei 2015 vindt voor de tweede keer het grootste wereldwijde hardloopevenement plaats, de Wings for Life Word Run. Op meer dan 35 locaties, op 6 verschillende continenten, klinkt op exact hetzelfde moment – of het nu dag of nacht is, warm of koud – het startschot om zo geld op te halen voor de Wings for Life Spinal Cord Research Foundation. Deze non-profitorganisatie financiert onderzoek naar de genezing van dwarsleasie over de hele wereld.

In Nederland klinkt het startschot in Breda, waarna de deelnemers het parcours van maximaal 100 kilometer vervolgen in de omgeving. Iedereen vanaf 6 jaar kan meedoen, van beginner tot doorgewinterde hardloper of roller. Hoe ver kom jij tot de rijdende finishlijn je inhaalt?

Inschrijven kan via www.wingsforlifeworldrun.com/nl tot 28 april 13.00 uur en kost voor volwassenen 30 euro. In Breda is het ook mogelijk om op de dag zelf – 3 mei – in te schrijven op het Stadskantoor van de gemeente aan de Claudius Prinsenlaan 10 tussen 8.30 en 11.00 uur. Een legitimatie is verplicht (in verband met de toegang voor de KMA, het startpunt). Het volledige inschrijfgeld gaat naar de Wings for Life Foundation.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws in Breda? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden