Brabantse Dj’s strijden om plek op Mysteryland

Foto: Kunstbende

Nederland is al jaren voorloper in de club-scène met jonge en vernieuwende dj’s zoals Tiësto en Hardwell. 30 jonge Noord-Brabantse DJ’s hopen in hun voetsporen te treden en maken binnenkort hun opwachting in de Club-scène tijdens de DJ-contest van Kunstbende Noord-Brabant. Zij draaien hun platen op 6 maart in Eindhoven bij Club Blush, op 13 maart in Breda bij Mezz Concerts & Dance en op 20 maart in ’s-Hertogenbosch bij P79. De winnaar van de landelijke Kunstbende DJ contest draait op Mysteryland.

 
De Brabantse DJ Contest is verdeeld over drie avonden, tien DJ’s per avond. Per avond gaan er 2 DJ’s door naar de Brabantse Finale. Één DJ wordt gekozen door de jury en één DJ wordt gekozen door het publiek.  De DJ’s draaien ieder een kwartier. De jury bestaat onder andere uit Sugarbelly ( Ivo Dierx), Glenn Dale, Bobby Rock en Thyron. De Brabantse Finale van de DJ contest is op 16 april in Dynamo, Eindhoven. In het najaar van 2015 vinden de landelijke finales van Kunstbende plaats in Amsterdam.
Kunstbende
Kunstbende is de landelijke wedstrijd voor jong, creatief talent.  Door middel van de landelijke wedstrijd en coaching werken we aan brede cultuurparticipatie en talentontwikkeling onder jongeren tussen 13 en 18 jaar. Naast de categorie DJ schrijven jongeren melden zich aan in de categorieën; Muziek, Theater & Performance, Taal, Fashion, Dans, Film & Animatie en Expo.
Voor meer informatie over onze activiteiten en de DJ-Contest verwijzen we naar www.kunstbendebrabant.nl.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden