Dienstverlening Amphia zeer gewaardeerd door patiënten en bezoekers

Volledig bestickerd in de kleuren van Amphia rijdt er sinds december 2014 een elektrisch pendelbusje cialis on line op locatie Molengracht van het Amphia Ziekenhuis. Een nieuwe service voor patiënten en bezoekers. Zij kunnen op doordeweekse dagen gratis gebruik maken van de Amphia pendelbus om zich te laten vervoeren van het parkeerterrein naar de hoofdingang of vice versa. En hoewel het nu nog om een proef gaat, zijn de reacties overweldigend positief.
 

Met oog op de toekomst

De komende jaren bouwt Amphia aan de Molengracht in Breda een nieuw en vernieuwd ziekenhuis. Tot die tijd blijft het huidige ziekenhuis volledig in bedrijf. Om de eventuele bouwoverlast op het voorterrein te beperken, besloot Amphia met de pendelservice te starten. “Patiënten en bezoekers die dat prettig vinden, kunnen gebruik maken van de pendelbus en hoeven zo niet zelf de bouwactiviteiten te passeren”, aldus manager Facilitair Bedrijf en Huisvesting, Annelies ten Broek. “Uiteraard zorgen we tijdens de werkzaamheden te allen tijde voor een veilige doorgang. De pendelbus is echt een extra service. ” Een andere belangrijke motivatie voor deze proef is de komst van een parkeergarage. “Op termijn wordt er op het voormalige Jeka-terrein tegenover het ziekenhuis een parkeergarage voor patiënten en bezoekers gebouwd, vervolgd Ten Broek. Een mooie overdekte parkeerfaciliteit met zo’n 900 plaatsen, maar wel iets verder gelegen van de ziekenhuisingang. De Amphia pendelservice kan ook dan uitkomst bieden.
 

Enthousiaste reacties

De reacties van patiënten en bezoekers zijn positief. Om verschillende redenen wordt er nu al veel gebruik gemaakt van de pendelservice. Zo kan de afstand tussen parkeerterrein en ingang van het ziekenhuis lastig af te leggen zijn als je slecht ter been bent. Maar ook door bijvoorbeeld een zware behandeling kan lopen naar het parkeerterrein veel energie kosten. Of gewoonweg omdat het regent. Wat de reden ook is, iedereen kan gebruik maken van deze nieuwe, gratis dienstverlening. En dat gebeurt dan ook op grote schaal. Een patiënt vertelt: “Ik ben ontzettend blij met deze extra dienstverlening. Mooi dat Amphia dit biedt. Ik heb een chronische aandoening en vind het heerlijk dat ik tot aan de ingang wordt gebracht.”
Bron: persbericht Amphia Ziekenhuis

 

Cookieinstellingen