Jeugdsportfonds zodat alle kinderen kunnen sporten

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Kinderen worden via een zogenaamde intermediair (leraar, CJG’er of bijvoorbeeld een hulpverlener) die het gezin kent aangemeld. Je kunt je kind zelf niet aanmelden maar je kunt natuurlijk wel bij de professionals in jouw omgeving aangeven dat je gebruik wilt maken van het fonds. Geef aan dat jij via de professional een aanvraag wilt indienen voor jouw kind. Kennen zij het fonds niet? Geef dan de website door als informatiebron of laat ze contact opnemen met het Jeugdsportfonds in Breda.

Wat krijg je?

Bij het indienen van de aanvraag geef je een aantal zaken door aan de hand van deze ouderkaart. Deze kaart dien je mee te nemen naar de professional. Het fonds betaalt vervolgens de contributie aan de vereniging. Daarnaast krijg je waardebonnen voor attributen die nodig zijn om de sport te beoefenen. In totaal is er per kind €225,- per jaar beschikbaar. Van dit bedrag wordt (een deel van) de contributie en de attributen betaald. Heb je meerdere kinderen? Geen probleem, voor elk kind kan er een aparte aanvraag worden ingediend.

Meer weten?

Heb je nog vragen over het Jeugdsportfonds? Kijk dan op de website van het fonds. Wil je aan cultuuractiviteiten deelnemen? Ga naar de website van het Jeugdcultuurfonds Breda.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden