GroenLinks Breda start fotowedstrijd #Parismoment

Foto: mijn parismoment / Ron de Cock

GroenLinks Breda start zondag 11 oktober de fotowedstrijd #parismoment. Doel is om te laten zien dat we onze natuur willen beschermen tegen klimaatverandering. Uit de inzendingen wordt de mooiste foto uit Breda gekozen. Deze foto neemt GroenLinks mee naar de Klimaattop in Parijs.

Eind november komen de regeringsleiders in Parijs bij elkaar om een nieuw akkoord te sluiten om klimaatverandering tegen te gaan. Tot nu toe blijven de regeringsleiders steken in mooie woorden en schuiven ze concrete maatregelen voor zich uit. Daar moet in Parijs verandering in komen. Parijs is de stad van de liefde. En de liefde voor de aarde is de beste motivatie om de klimaatverandering echt aan te pakken. Want wat je lief hebt, dat wil je beschermen. Dat gaat GroenLinks Breda in aanloop naar de klimaattop laten zien, onder de noemer #parismoment: toen ik de aarde in mijn hart sloot.
Breda bruist van de duurzame initiatieven die laten zien dat het anders kan. We verzamelen foto’s van de beste, leukste, schoonste initiatieven en de mooiste, groenste, kwetsbaarste plekken uit Breda en omgeving op www.parismoment.nl.

Doe mee en stuur Breda naar Parijs! Inzenden is mogelijk tot 8 november 2015.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden