Wij zoeken PC begeleiders

Voor de cursussen PC-Oefenen zoekt Gilde De Baronie vrijwilligers die er plezier in hebben om hun kennis van computers over te dragen aan anderen.

Het Gilde geeft diverse cursussen in onder andere het gebruik van computers, internet, fotobewerking, tablets en meer. Als vrijwilliger zal je, op basis van je beschikbaarheid, kennis gaan overdragen bij een of meerdere modules. Door samenwerking met andere begeleiders leer je zelf ook weer een hoop nieuwe dingen. Uiteindelijk streven we naar tevreden cursisten die, dankzij jouw kennis en toewijding, hun digitale weg (weer) kunnen vinden!

Momenteel zijn er begeleiders welkom op onze locatie aan de Tielrodestraat. In de nabije toekomst zal dit uitgebreid gaan worden naar meer plaatsen in Breda.
Het Gilde verzorgt je roosters, de administratie en verstrekt waar nodig en van toepassing de leermiddelen, evenals een prettige locatie om les te geven.

Doe je graag wat extra’s voor je medemens en heb jij kennis om te delen? Neem contact op met ons via telefoon: 076-076-561 51 58, of via mail naar: [email protected]

Bron: Gilde De Baronie: Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden