Tennis tegen Kanker

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

De opbrengsten komen uit het inschrijfgeld dat iedere deelnemer betaalt. Van de deelnemers wordt een bijdrage van € 15,- gevraagd, waarvan € 10,- zonder meer aan KWF zal worden gedoneerd. De overige € 5,- is ter dekking van de kosten van de dag, zoals de aanschaf van ballen, verzorging van de lunch, kosten van reclame, e.d. Mocht hiervan een bedrag overblijven dan zal dat uiteraard bij de opbrengst van het goede doel worden geteld.

Neem die dag veel klein geld mee, want naast de bijdrage van de inschrijving leveren de gespeelde wedstrijden ook geld op voor het goede doel. Bij iedere wedstrijd wordt van de winnaar een bijdrage van € 2,- gevraagd en bij gelijk speel van iedere speler € 1,-.

Uiteraard is het tennispark die dag niet alleen toegankelijk voor deelnemers, ook familieleden en/of andere toeschouwers zijn welkom. Op de dag zelf zullen ook diverse collectebussen van KWF staan waar iedereen een bijdrage in kan achterlaten.
Personen, die deze dag helaas niet aanwezig kunnen zijn, kunnen toch hun steentje bijdragen! Geef de donatie vooraf aan Angelique of Albert en zij zullen zorg dragen dat dit in de collectebus van KWF komt!!

Het toernooi zal worden voorzien van een lunch en wordt afgesloten met een gezellige borrel.

Alvast bedankt voor jullie aandacht en we hopen op een groot aantal inschrijvingen. Het gaat immers om een goed doel!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden