Koopwoning van de week: Parklaan 9 Prinsenbeek

Foto: Funda / Van de Wiel Makelaardij BV 

Karakteristieke uitstraling, gelegen in het centrum, 2-onder-1 kap woning, uitgebouwd, nagenoeg instap klaar, garage, berging en oprit! Zomaar wat termen die van toepassing zijn op deze woning.

Sluiten deze termen aan bij jouw zoektocht naar een nieuwe woning? Kom dan snel kijken naar deze charmante woning en laat je verrassen.

De ruime woonkamer met speelse vorm en open keuken, 3 slaapkamers en toffe badkamer zijn mooi afgewerkt. Tezamen met de fijne tuin gelegen rondom de woning tref je hier een sfeervol plaatje met een karakteristieke uitstraling.

Het centrum van Prinsenbeek met vele voorzieningen zoals supermarkten, bakkers, slagers, kledingwinkels, restaurants etc. vind je om de hoek evenals de sportvelden. De uitvalswegen en het NS station zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Ook het buitengebied is op loopafstand en met de fiets sta je in 15 minuten in het centrum van bruisend Breda.

De verkoper vertelt (Fred en Sanne)
We hebben de afgelopen jaren heerlijk gewoond in het hofje nabij het centrum van Prinsenbeek. Ons huis is de ideale combi van een goede locatie, buitenleven en privacy. De locatie is midden in het dorp, op loopafstand van zowat alles. O.a. supermarkten, Hema en Kruidvat, schoenwinkels, kappers, computerwinkel, bier en wijn winkel etc. En zeker niet te vergeten de restaurantjes en terrasjes. Ook het NS-station en bijvoorbeeld de basisschool zijn op loopafstand. Als je wilt zit je met de auto zo op de snelweg. Breda-centrum is op een kwartiertje fietsen hiervandaan. We houden van het buitenleven en dat zie je terug aan onze tuin. Er zijn verschillende zithoekjes, met elk seizoen de keuze uit zon of schaduw. De ruime tuin geeft heel veel privacy. Het leuke is dat we er een eetbare tuin van gemaakt hebben. Je vindt o.a. appel, peer, mispel, bessen, frambozen, druiven, vijg, kiwi en veel verschillende kruiden. Zo kun je in de hangmat heerlijk onder de druivenpergola een dutje doen. Het is een heerlijke plek waar we ontzettend veel van genoten hebben! Waarom dan toch weg. Omdat we emigratieplannen hebben. Een nieuw avontuur in het buitenland.

Indeling

Begane grond:

De entree van de woning biedt toegang tot het toilet, de meterkast, trapopgang en de woonkamer.

De woonkamer biedt veel lichtinval en je treft hier een mooie geverfde betonvloer, stucwanden en stucplafond. Bij een verbouwing zijn diverse tussenwanden verwijderd waardoor een heerlijke ruimte is ontstaan om te vertoeven. De schuifpui biedt een leuk zicht op de tuin en hiermee haal je als het ware de tuin naar binnen.

De keuken vind je centraal in de ruimte en daarmee ideaal om het koken te combineren met het gezinsleven of met het samenzijn met vrienden. De keuken biedt een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, oven, koelkast, vrieskast, vaatwasser, quooker en diverse kasten.

De tuin is voor een woning gelegen rondom het centrum bijzonder ruim te noemen. De tuin is heel sfeervol aangelegd. Door de diverse terrassen, houten vlonder pergola en de mooie beplanting waan je je hier al snel in zuidelijke en zomerse sferen. Door de vrije ligging naar het westen tref je een heerlijke zonnige tuin en kun je al heel snel genieten van het buitenleven. Je ervaart in de tuin veel privacy.

In de tuin tref je de royale vrijstaande garage met betonnen vloer, elektra en kanteldeur. Een poort zorgt voor een goede afsluiting van de tuin.

Eerste verdieping:

Vanaf de overloop kun je 2 slaapkamers, de badkamer, toilet en de trapopgang naar de tweede verdieping bereiken. De slaapkamers zijn mooi afgewerkt met laminaat, stucwanden en stucplafond. De toffe badkamer bevindt zich in een voormalige slaapkamer en biedt een dubbele inloopdouche, en een wastafelmeubel. Het separaat toilet is deels betegeld en biedt een hangcloset en fontein.

Tweede verdieping:

Een vaste trap brengt je naar de voorzolder. Hier tref je de opstelling van de c.v. (Intergas, bouwjaar 2013) en de aansluiting van de wasapparatuur. De voorzolder leidt naar de fijne zolderkamer. Deze verrassende ruimte biedt laminaat, een dakkapel en platen/balkenplafond. Een fijne ruimte als extra slaapkamer of bijvoorbeeld als werkplek.

Afmetingen
Voor de afmetingen en indeling zie onze gedetailleerde plattegrond en brochure.

BIJZONDERHEDEN:

  • charmante 2-onder-1 kapwoning
  • geheel voorzien van dubbele beglazing in kunststof kozijnen (m.u.v. kleine kelder- en toiletraam)
  • de spouwmuren zijn nageïsoleerd
  • het dak is nageïsoleerd
  • de vloer tweede verdieping is geïsoleerd
  • aan de achterzijde tref je deels rolluiken aan
  • in 2017 zijn de kozijnen op de eerste verdieping ter plaatse slaapkamer en badkamer vervangen door kunststof kozijnen met dubbele beglazing
  • de badkamer is in 2015 vernieuwd en daarbij geplaatst in een voormalige slaapkamer
  • op de begane grond en op de eerste verdieping tref je vloerverwarming per zone (begane grond en eerste verdieping) instelbaar
  • meterkast is vernieuwd
  • sfeervolle en zomerse tuin rondom
  • vrijstaande en ruime garage/berging
  • eigen oprit (met recht van overpad voor buren)
  • uitbouw begane grond
  • karakteristieke, instapklare en charmante woning
  • opvallend is de grote en bijzonder sfeervolle tuin gelegen rondom de woning.

Meer informatie: 

Bron en Foto: Funda / Van de Wiel Makelaardij BV 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen