Het Heilig Hart Hof op Woonmarkt

Foto: Breda Woont

Een groot aantal projectontwikkelaars, makelaars en andere betrokken bij de nieuwbouw in de regio Breda komen zaterdag 19 maart bijeen tijdens de woonmarkt in het stadskantoor. Daar worden nieuwe plannen gepresenteerd en kunnen belangstellenden op een rustige manier kennis tot zich nemen.

Ook projectontwikkelaar Van Agtmaal BV uit Oudenbosch zal van de partij zijn. “Hoogstwaarschijnlijk presenteren wij daar drie van onze projecten”, aldus Joris Martens. “Het zal gaan om het project Heilig Hart Hof in Breda, Markhaven in Oudenbosch en Oud-Gastel Noord in Oud-Gastel.”

Het Heilig Hart Hof komt te liggen achter de Baronielaan in het centrum van Breda. Het appartementencomplex bestaat uit vier woonlagen en een parkeerkelder met 126 parkeerplaatsen. De 39 koopappartementen zijn verdeeld over drie verdiepingen. De prijzen variëren van minimaal 339.500 euro tot circa 685.000 euro. Qua grootte ligt de oppervlakte per woonruimte tussen 104m2 tot 180m2. Elk appartement heeft een balkon of een buitenterras. In de Heilig Hartkerk zelf komt verder een restaurant, een Health Club, en kantoor- en ontmoetingsruimte voor de buurt.

Het project Markhaven te Oudenbosch is gelegen op de voormalige bedrijfs –en brandweerterreinen tussen het West-Vaardeke en de Mark. Het project Oud-Gastel Noord staat nog in de kinderschoen, maar begint vorm te krijgen.

De woonmarkt is voor iedereen gratis te bezoeken op 19 maart. De deuren van het stadskantoor zullen geopend zijn van 11:00 tot 16:00 uur.

Bron: Breda Woont | Bekijk de koopwoningen in Breda.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden