Startsein 53 huurwoningen de Driesprong

Foto: BredaWoont

Huybregts-Relou is in opdracht van WonenBreburg begin april gestart met de bouw van 53 sociale huurwoningen in De Driesprong in Breda. Op de plaats waar de nieuwe woningen komen stonden eerder ook huizen, maar deze waren niet meer bewoonbaar.

De woningen worden gerealiseerd in de Molukse wijk. Hans Pars van WonenBreburg heeft veel respect voor de bewoners. “Het is al vervelend als je noodgedwongen één keer moet verhuizen. Deze mensen moeten dat twee keer.” De huizen zullen uiteindelijk bewoond worden door Molukkers. Patrick van Lunteren van de Gemeente Breda: “De gemeenschap hier geeft de wijk zijn kleur en charme.”

Als alles volgens planning verloopt worden de woningen eind 2016 opgeleverd. “We zijn pas klaar als de bewoners tevreden in hun huizen zitten. We zijn pas halverwege”, Aldus Hans Pars. In totaal zullen er vijf kijkdagen worden georganiseerd. Op die manier raken de toekomstige bewoners ook betrokken bij het project, die aangaven het prettig vonden om op de hoogte gehouden te worden.

Bron: Breda Woont | Bekijk de koopwoningen in Breda.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden