Landelijke voetbaldag voor kinderen tussen de 6 en 13

Foto: Jonger Oranje

Stichting Zeldzame Ziekten Fonds en Jonger Oranje het Hornbach Voetbaltalent 2015 aanstaande zaterdag. Dit is een landelijke voetbaldag voor kinderen tussen de 6 en 13 jaar. Het volledige inschrijfgeld (10 euro per kind), gaat naar zieke kinderen en hun gezin voor een dagje uit naar het Dolfinarium in Harderwijk.

De deelnemers zelf maken kans op één van de elf tickets voor deelname aan Jonger Oranje (www.jongeroranje.nl/voetbaltalent) bij een echte profclub in de buurt. Hierbij nodigen wij u graag uit voor zaterdag 27 juni 10.00 uur in Breda op het parkeerterrein van Hornbach, Konijnenberg 33.

Over Stichting Zeldzame Ziekten Fonds (ZZF)

In Nederland wordt het totaal aantal mensen dat aan een zeldzame aandoening lijdt, geschat op circa 1 miljoen. 75% hiervan zijn kinderen. Jaarlijks overlijden ongeveer 14.000 mensen aan een zeldzame aandoening. Deze cijfers zijn een schatting, omdat van de meeste zeldzame ziekten door gebrek aan onderzoek, registratie en diagnostiek geen cijfers worden bijgehouden. Voor bekende ziekten zijn vanuit de overheid en diverse fondsen miljoenen beschikbaar, maar mensen met een zeldzame ziekte staan er alleen voor. Het ZZF vindt het onacceptabel dat er zo weinig aandacht en middelen zijn voor de strijd tegen zeldzame ziekten, en zet zich in om dit te veranderen.

Over Jonger Oranje

SportsGen sportmarketing organiseert jaarlijks tientallen Jonger Oranje Talentendagen, voor jongens en meisjes tussen de 6 en 16 jaar. Dankzij de samenwerking met 12 profclubs, kan voetbaltalent in elke uithoek van Nederland ontdekt worden door een samenwerkende profclub. Via deze JO Talentendagen kunnen kinderen in één van de regioteams van Jonger Oranje spelen. Bij alles wat Jonger Oranje doet, is plezier het belangrijkst; voorop staat dat iedereen een fantastische dag beleeft en dat alle kinderen doen wat ze het allerliefst willen: voetballen! Tijdens de Jonger Oranje evenementen laat SportsGen de kinderen bovendien veel samenwerken en een dag beleven waarin vriendschap een belangrijke rol speelt. Naast plezier en vriendschap is Jonger Oranje, in samenwerking met de profclubs, natuurlijk op zoek naar talent! Iedere voetballer krijgt bij Jonger Oranje de kans zijn of haar talent te showen en misschien wel hun droom waar te maken: profvoetballer worden.

Online inschrijven: jongeroranje.nl/voetbaltalent

voetbaldag

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden