Verloren kettinkje Maartje Withagen komt letterlijk uit lucht vallen

Foto: Facebook Maartje Withagen

De 34-jarige Maartje Withagen uit Breda heeft ontzettend geluk gehad. Een aantal weken geleden raakte zij een gouden kettinkje kwijt, een erfstuk van haar stiefvader. Woensdag kwam het verloren erfstuk echter letterlijk uit de lucht vallen.

“Ik heb een kwartier staan trillen toen ik zag dat het frommeltje op de grond het erfstuk van mijn vader was,” vertelt Maartje aan Omroep Brabant. “Eerst schrok ik van een enorme tik. Ik dacht dat de glazen tuintafel kapotging. Daarna zag ik dat het mijn kettinkje was.”

Dag en nacht

Zeventien jaar geleden kreeg zij het kettinkje van haar stiefvader. Ze draagt het dag en nacht sinds haar stiefvader overleed. Toen ze het erfstuk kwijtraakte, zocht ze stad en land af in de hoop haar dierbare bezit terug te krijgen. Maar de zoektocht leverde niets op.

In de buurt waar de 34-jarige Bredase woont, zitten veel vogels. Zij vermoedt daarom ook dat een vogel er met haar kettinkje vandoor was gegaan. “Die vogel heeft misschien spijt gekregen.”

 

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden