Van de Water gebruikt Virtual Reality bij bekijken nieuwbouwwoningen

1618_EXT_camera_4_HR copy

BREDA – Bij Van de Water Makelaardij kun je sinds kort nieuwe woningen bekijken door middel van virtual reality. Zo ervaar je ervaar je een nieuwe woning op een heel andere manier.

Van de Water Makelaardij vindt het belangrijk dat geïnteresseerden zo goed mogelijk kunnen ervaren hoe hun potentieel nieuwe huis en woonomgeving eruit komt te zien. Dat doen ze op traditionele wijze met sfeerbeelden en uitvoerige beschrijvingen, maar daarmee kun je de werkelijkheid natuurlijk nooit écht ervaren. Met virtual reality bieden zij de kandidaten de mogelijkheid hun nieuwe woning op een heel andere manier te ervaren en de mogelijkheid de sfeer van de wijk, de ruimte, begroeiing en de bestrating te zien zoals voorzien in het projectplan.

Virtual reality
Het idee achter virtual reality is eigenlijk heel simpel: dankzij een bril met ingebouwd scherm krijg je de getoonde beelden vrijwel direct op je netvlies. Ook ontvang je geen visuele informatie meer van je fysieke omgeving, bijvoorbeeld je huiskamer, omdat de bril je ogen volledig omsluit.
Zo lijkt het alsof je echt in een andere realiteit bent beland. Door je hoofd te bewegen kun je vervolgens rondkijken door de nieuwe woonwijk en zo je droomwoning uitzoeken.

Van de Water Makelaardij
Van de Water makelaardij is met ruim 30 lopende nieuwbouwprojecten veruit de grootste nieuwbouwmakelaar in de regio’s Oosterhout, Breda en Tilburg. Projecten in Breda en omgeving zijn onder andere ‘Breda Vooruit’ in Breda, ‘de Buitentuinen’ in Etten-Leur, ‘Keizershof’ in Chaam en ‘de Boswachterij’ in Dorst.

De Boswachterij
Voor het nieuwbouwproject ‘de Boswachterij’ is virtual reality realiteit geworden. Wil je ook komen kijken naar je toekomstige woning in het project ‘de Boswachterij’? Kom dan aanstaande woensdag 1 juli tussen 17.00 en 20.00 uur naar Van de Water Makelaardij aan de Keizerstraat 91 te Breda.

Meer informatie

IMG_0071 copy 1618_EXT_camera_7_HR copy 1618_EXT_camera_5_HR copy 1618_EXT_camera_3_HR copy

Het bericht Van de Water gebruikt Virtual Reality bij bekijken nieuwbouwwoningen verscheen eerst op Breda Woont.

Bron: Breda Woont | Bekijk de koopwoningen in Breda.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden