Politie houdt opnieuw jeugdige straatrover aan

Twee jonge mannen beroofden maandagavond 18 mei onder bedreiging van een mes een 15-jarige jongen uit Breda van zijn mobiele telefoon, koptelefoon, armband en horloge. Ze gingen er daarna te voet vandoor, waarschijnlijk via de Maria Cherubinastraat. De politie stelde direct een onderzoek naar de straatroof in en deed onder andere sporenonderzoek, een buurtonderzoek en een getuigenoproepen via de media. Ook deed de politie technisch onderzoek naar de gestolen telefoon. Via die telefoon kwam de recherche een 18-jarige man uit Breda op het spoor. Hij werd vrijdagavond 22 mei aangehouden op verdenking van heling c.q. betrokkenheid bij de straatroof. Het gestolen mobieltje werd bij deze verdachte aangetroffen. De verdachte heeft een verklaring afgelegd en is inmiddels in vrijheid gesteld.

 

Onderzoek mededaders

Het onderzoek naar de mededader(s) ging verder en leidde woensdag 10 juni tot een tweede aanhouding. In de Boschstraat hielden agenten een 15-jarige jongen uit Ossendrecht aan. Deze verdachte zit nog in voorarrest. Vanmorgen werd een 19-jarige jongeman uit Terheijden aangehouden. Hij is vastgezet.

 

 

Het bericht Breda – Politie houdt opnieuw jeugdige straatrover aan verscheen eerst op Nieuws.nl.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden