Zoek een toekomstige date op basis van je muzieksmaak

https://www.youtube.com/watch?v=f49Z0ZPBaWA

Wil je daten met iemand die dezelfde muzieksmaak heeft als jij? Dan heeft Tinder goed nieuws. De datingapp is een samenwerking aangegaan met muziekstreamingdienst Spotify.

Tinder-gebruikers kunnen hierdoor vanaf nu potentiële dates selecteren op basis van hun muziekvoorkeur, zo meldt Nieuws.nl.

Iedere Tinder-gebruiker kan, met of zonder Spotify-account, previews van de lievelingsnummers van andere gebruikers beluisteren. Daarnaast kun je, als je je Spotify-account koppelt aan Tinder, ook zien of er bepaalde artiesten zijn waar jij en een potentiële date allebei graag naar luisteren.

Koppelen Tinder en Spotify account

Wil je als Tinder-gebruiker met de nieuwe feature van Spotify aan de gang? Kies dan op Tinder een Anthem. Dat is het liedje dat het beste bij jou past. Daarna kun je, als je Spotify- en Tinder-account aan elkaar gelinkt zijn, je favoriete Spotify-artiesten importeren. Wees overigens niet bang dat je muzieklijst volstaat met ‘guilty pleasures’ die je stiekem grijs draait op Spotify. Je kunt namelijk zelf bepalen welke artiesten op je profiel worden getoond. Vervolgens kom je er door te swipen achter wie dezelfde muzieksmaak heeft als jij.

De nieuwe Spotify-mogelijkheid is beschikbaar voor Tinder-gebruikers in alle 59 landen waar Spotify actief is.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden