Hulp gezocht voor vlaggenlijnen

Foto: Happy Hippo

De verjaardagsdozen die stichting Happy Hippo maakt voor de kinderen bij de Voedselbank missen binnenkort misschien een belangrijk item: de zelfgemaakte stoffen vlaggenlijnen zijn bijna op. De stichting organiseert een aantal ochtenden om gezamenlijk de voorraad weer aan te vullen.

In samenwerking met CreAtelier Doe ’t lekker zelf en Go-kids regio Breda wil Happy Hippo nieuwe vlaggenlijnen maken. Het CreAtelier (bij Van Vliet naaimachines aan de Houtmarktpassage 20 in Breda) stelt een aantal ochtenden het atelier met naaimachines ter beschikking en er zijn veel leuke vrolijke stofjes beschikbaar. Wat nog mist zijn de helpende handjes. Stichting Happy Hippo zoekt mensen die de handen uit de mouwen willen steken om te helpen met knippen, spelden, strijken en naaien van de vlaggenlijnen. De ruimte is beperkt, aanmelden is dus verplicht.

Openingstijden atelier

Het atelier is beschikbaar op vrijdagen 21 en 28 oktober en vrijdag 4 november, steeds van 10.00 tot 12.30 uur. Op vrijdag 28 oktober is het een speciale ochtend, want dan (in de herfstvakantie) nodigt Happy Hippo juist ouders met kinderen vanaf 7 jaar uit om te komen helpen! Opgeven voor alle data kan via [email protected] onder vermelding van naam en welke datum je wilt komen helpen. Hulp is welkom!

Als je niet in de gelegenheid bent om op een van de datums te komen helpen maar thuis een mooie slinger wilt maken, is stichting Happy Hippo daar natuurlijk ook erg blij mee. Voorbeelden van de slingers staan op de website www.stichtinghappyhippo.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden