Thuisbezorgd.nl gaat lunch bezorgen

Foto: Thuisbezorgd.nl
Consumenten konden bij de eigen fietskoeriers van Thuisbezorgd.nl eerst alleen terecht voor avondmaaltijden, maar de bezorgdienst gaat nu ook lunchmaaltijden bezorgen. Het bedrijf is hier afgelopen maandag mee van start gegaan in Amsterdam. Andere steden zullen op een later moment volgen.

Thuisbezorgd.nl maakte in april bekend zelf eten te gaan bezorgen voor restaurants die zelf geen bezorgers in dienst hebben. Omdat het bedrijf streeft naar een zo divers mogelijk aanbod aan eetgelegenheden voor zijn gebruikers, is besloten om ook rond lunchtijd eten te leveren. Directeur klantenservice Marcus Lantzendorffer: “Vanuit de consument is er veel vraag naar uitbreiding van het lunch-assortiment. We zijn blij dat we met deze stap nog beter in kunnen spelen op de wens van onze klanten.”, zo meldt Nieuws.nl.

Thuisbezorgd.nl heeft een eigen bezorgdienst in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht en bezorgt voor enkele tientallen restaurants. Het bedrijf verwerkte in Nederland gedurende de eerste zes maanden van het jaar gemiddeld meer dan 1,6 miljoen bestellingen per maand. De maaltijden worden bezorgd op elektrische fietsen. Het bedrijf rekent voor zijn eigen bezorgdienst geen bezorgkosten aan de consument.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen