Laatste maaltijd voor DJ’s Glazen Huis

Voordat de DJ’s vanavond rond 20.15/20.30 door Hardwell opgesloten worden in het Glazen Huis op de Grote Markt, konden Frank en Domein nog één keer genieten van vast voedsel.

In het 3FM clubhuis (de Mezz) was veel pers aanwezig om dit moment vast te leggen en de DJ’s enkele vragen te stellen. Klik op Fotoserie op de foto bovenaan het artikel om alle foto’s te bekijken.

Frank en Domien beantwoorden vragen over de hoogte van het bedrag, waarom ze ook dit jaar niet eten en wie en wat ze gaan missen en over Breda. “Elke euro telt om mensen te kunnen helpen”, laat Domien weten. “Niet erg mocht er geen record gehaald worden”. Domien vertrouwt op het positieve van Frank en ziet op tegen de vierde dag van het glazen huis. Aan Breda.nieuws.nl laat hij weten dat de Bredanaars hem er doorheen kunnen slepen om in grote getalen naar de Grote Markt te komen.

Domien gaat thuis o.a. zijn vriendin missen (die enkele meters verder staat toe te kijken) en zijn kitten Decibel die hij sinds slechts enkele weken heeft. Domien spreekt over Breda als een gastvrije stad met leuke winkels.

Frank was gisteren nog wat zenuwachtig voor het grote evenement wat te gebeuren staat. Hij neemt een foto mee van zijn vriendin mee. Voor hem is het de eerste keer in een Glazen Huis. De DJ’s wisselen elkaar af in shifts van zes uur. Frank heeft in het verleden al veel radio gemaakt in de nachtelijke uren.
Laatste maaltijd voor DJ's Glazen huis - 12

Glazen Huis 2016

Domien Verschuuren en Frank van der Lende maken hier tot kerstavond 24 uur per dag radio en tv zonder dat ze daarbij eten. 3FM pakt het dit jaar iets anders aan dan voorgaande jaren. Zo gaan de andere collega-dj’s meer dan ooit het land in om actievoerders te helpen bij het inzamelen van geld. Verschuuren, die voor de derde keer het huis ingaat, en Van der Lende, die zijn debuut maakt, hebben elke nacht gezelschap van een of meer bekende gast(en). Zelf heeft hij 18 jaar in Tilburg gewoond en kent de Brabanders als mensen die wel van een feestje houden en eerlijk zijn.

Meer SR16 nieuws

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen