Kim Feenstra schiet 78 mini-fotoshoots voor Serious Request

Foto: NPO 3FM Serious Request
Foto: NPO 3FM Serious Request
Foto: NPO 3FM Serious Request

Fotomodel en actrice Kim Feenstra heeft met haar actie afgelopen woensdag 3329 euro opgehaald. In ruil daarvoor schoot ze onder andere 78 mini-fotoshoots. In drie uur tijd gingen er 236 personen op de foto.

Mensen die een fotoshoot van zichzelf wilde laten maken, moesten daarvoor 20 euro betalen. Ook waren er mensen die extra geld doneerden. Natuurlijk bracht Kim ook een bezoek aan het Glazen Huis. De mini-fotoshoot die ze maakte van DJ Frank van der Lende wordt verkocht in de veilingwinkel van 3FM.

Het perfecte plaatje

Kim wilde, na de geslaagde actie in 2014 (wereldrecord selfies) samen met Shoots & More, graag opnieuw in actie komen. “Naar aanleiding van het programma ‘Het perfecte plaatje’ leek het me wel leuk om shoots aan te bieden en dat geld dan te doneren aan Serious Request”, vertelt Kim. In dit programma dat te zien was op RTL4, is ze als tweede geeindigd.

Fotoshoot door Kim Feenstra

Kon je er zelf niet bij zijn woensdag en wil je alsnog door Kim Feenstra op de gevoelige plaat gelegd worden? Bied dan mee op de website van 3FM Serious Request. Je hebt nog 3 dagen de tijd. Het hoogste bod staat nu op 1100 euro.

Reacties

Cookieinstellingen