Rabobank Breda haalt € 2.100 op voor Serious Request

Foto: Rabobank Breda

Met een zelf bedachte veiling hebben de medewerkers van Rabobank Breda maar liefst € 2.100 opgehaald voor Serious Request. Woensdag 21 december overhandigden de trotse collega’s de cheque aan de DJ’s van 3FM in het Glazen Huis.

Hiervoor hebben ze allerlei leuke acties en diensten bedacht. “Zo was er een afdeling die oude truien naar foute kersttruien pimpte voor 5 euro per trui. Andere collega’s boden een geheel verzorgd ontbijt voor een afdeling aan of een strijkservice.” Zelf gebakken quiches en appeltaarten, flessen wijn en zelfs een koelkast die over was, werden geveild.  Ook de directie doet een duit in het zakje en verzorgt een fietstoertocht voor de collega’s.

Maar erg dankbaar zijn ze ook voor alle bedrijven en buren die iets hebben aangeboden voor de veiling. “Mede dankzij hen is de veiling een groot succes geworden! Dit zijn: Chassé Theater, Link Fotografie, NAC Breda, Back2theGym, Thomassen Gifts, Bakkerij Vromans, IJssalon Breda, The Colour Kitchen, Bakkerij Pol van de Bogaert, Bloembinderij Cees van Eijck, Intratuin Breda, Marijn Kroese Bloem en Plant, Restaurant Bij de Nonnen, Confiserie de Grens en Bakkerij Louis Spapens.”

Voor klanten bedacht de bank eerder deze maand ook een actie: alle jonge klanten konden een gratis Glazen Huis spaarpot ophalen en voor iedereen lagen mooie Serious Request cheques klaar die ze konden gebruiken voor de overhandiging aan de 3FM DJ’s in het Glazen Huis. De actie bleek een groot succes: de Glazen Huis spaarpotten waren na twee weken op en de cheques werden in grote getalen opgehaald. Ook door scholen en verenigingen die met klassen en teams actie voeren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen