Dylan Haegens’ Tosti tour voor SR16

Donderdag was de Mezz even het terrein van gillende jongeren. Dit keer niet vanwege een optreden van Broederliefde, maar door de komst van YouTuber Dylan Haegens. Hij stond voor Serious Request tosti’s te bakken in het popcentrum, dat al de hele week is omgebouwd tot 3FM clubhuis.

Tijdens de ‘social influencers-middag’ kon je gamen tegen UrbanQuinGames, workshops volgen van onder andere Jiami en Zaid, panellid van 3FM Tussenuur. En voor 5 euro kon je een tosti bestellen bij Koning Tosti Dylan Haegens. Haegens is mega-populair op YouTube. Inmiddels heeft hij ruim 972.000 abonnees en leeft hij van de inkomsten van zijn YouTube-kanaal.

Dylan heeft samen met zijn onder andere zijn crew tosti’s gebakken. “Het is redelijk hectisch, maar vooral leuk met de kijkers lullen en lachen”, aldus Dylan tegen Zaid die verslag deed van de social influencers-dag’.

Ruim 3000 euro opgehaald

Aan het einde van de dag kwam Dylan in het Glazen Huis de eindstand bekendmaken. Ook aan Domien vertelde hij hoe bizar deze dag was. “Het was een hele lange rij. Allemaal gillende kinderen, het was bizar, een echte beestenboel, maar dan in positieve zin”, aldus Dylan op 3FM.

Dylan Haegens heeft in de Mezz met een team van ongeveer 20 man ruim 3341,50 euro opgehaald met het bakken van tosti’s en het maken van selfies met zijn fans.

Klik op Fotoserie op de foto bovenaan dit artikel voor meer foto’s.

  • Klik op Fotoserie op de foto bovenaan dit artikel voor meer foto’s.

Reacties