VVD’ers Sander Dekker en Thierry Aartsen brengen bezoek aan wagenbouwers Boemeldonck

Culemborg, 12 september 2016. Staatssecretaris Dekker van Onderwijs op bezoek bij de Koning Willem Alexander School in Culemborg.
Foto: VVD Breda

Staatssecretaris Sander Dekker bezoekt samen met Bredaas Kandidaat-Kamerlid Thierry Aartsen de carnavalswagenbouwers in Prinsenbeek op zaterdag 18 februari 2017.

Sander en Thierry nemen een kijkje bij de bouw van de vele wagens en gaan onder het genot van een bak koffie en een worstenbroodje in gesprek met de bouwers van de Black Eagles.

VVD’ers Sander Dekker en Thierry Aartsen brengen bezoek aan wagenbouwers Boemeldonck. Carnaval is een prachtig volksfeest en de VVD is trots op de mooiste en grootste carnavalsoptocht in Boemeldonck. Samen met vele vrijwilligers dragen de wagenbouwers dit mooie feest in het dorp. Door de bouw van de prachtige carnavalswagen garanderen zij een mooie optocht wat bijdraagt aan een leuk carnavalsfeest.

Naast het bezoek aan de Black Eagles zullen Sander Dekker en Thierry Aartsen in gesprek gaan met de BAK over het scholenproject en hoe zij de jeugd betrekken bij de carnavalsviering in Prinsenbeek. Hoogtepunt van de dag is uiteraard het ontvangst door de hoogheid van Boemeldonck, Prins Dionisius de Eenenvijftigste.

  • Locatie: Bosdaldreef 6, Prinsenbeek
  • Tijd: 14:00-16:00 uur

Reacties